Cafe-møder og foredrag

Jeg kommer gerne ud og holder foredrag og cafe-møder om mindfulness og livsstil på bosteder, institutioner, skoler, loger eller klubber.
 
Foredrag eller Cafémøde
2 timer kr. 999,- inkl. kørsel (østjylland)
 
 
 
 
 
 
 
 
Mindfulness er en enkel, men effektiv måde til at gøre det muligt at møde livets udfordringer med større indsigt og overskud.

Fordelene ved Mindfulness er mangfoldige, og flere undersøgelser, målrettet folkeskoleelever viser, at de der træner mindfulness og bevidst nærvær, opnår bedre fokus og koncentration, mere ro og balance, mindre stress og angst, styrket selverkendelse og mere empati over for vennerne.
 
 
Kontakt mig HER eller ring på telefon: 26 24 28 32 hvis du ønsker en brochure om Mindfulness for institutioner.

Mindfulness i Børnehøjde

Yoga og mindfulness for børn

Nærvær og harmoni, øget koncentration, selvværd, bedre motorik, roligere søvn og mindre stress! Dette er blot nogle af mange positive effekter ved at dyrke meditation og mindfulness med børn og unge.
 
Giv dit barn en spændende og udviklende oplevelse på Mindfulness i børnehøjde-holdet skræddersyet til børn mellem 6 og 10 år.
Vi vil lege forskellige lege der styrker fokus, ro og koncentration, Vi øver meditationer der appelerer til barnets fantasi med fokus på selvindsigt og selvværd, til øget ro og selvkontrol. Vi bruger og mærker vores kroppe når vi dyrker børneyoga og afspænding, og vi styrker kammeratskabet og barnets sociale og emotionelle færdigheder gennem lege og teambuilding.
 
Som udgangspunkt er vi ude i naturen i skønne omgivelser i Floes Engbakker. 
 
Vi mødes 6 mandage i perioden april-juni 2020 kl. 18.00-20.00 - nærmere dato følger!
 
Mindfulness i børnehøjde inkl. materialer koster 995,- pr. barn.
 
Der er informationsmøde i start april 2020 kl. 18.00-20.00 - nærmere dato følger!
 
Har du spørgsmål eller ønsker at tilmelde dit barn kan du kontakte mig HER.
 

Mindshop for institutioner og skoler

En Mindshop er et endags forløb, med fokus på mindfulness og stressteori, bestående af teoretiske oplæg, samt praktiske meditations og nærværsøvelser.
Dagen henvender sig til institutionen eller gruppen der er nysgerrige på mindfulness som livsstil, og som ønsker en introduktion og inspiration til en mere nærværende hverdag, for brugere og personale.
 
Mindshoppen indeholder en introduktion til mindfulness med konkrete ideer til øvelser og meditationer, der kan lette hverdagen og give mere overskud og arbejdsglæde. Dagen vil ligeledes bære præg af teoretiske oplæg og praktiske øvelser, blandt andet meditation, bevægelsesmeditation og samarbejdsøvelser.
 
En Mindshop henvender sig til pædagoger, lærere og sundhedspersonale i institutioner, bosteder, skoler og andre arbejdspladser indenfor den offentlige sektor med fokus på arbejdet med mennesker i alle aldre, som ønsker et friskt og positivt boost til øget teamwork og nærvær og inspiration til en mindfull praksis i jeres institution.
 
Mindshops kan afholdes hos institutionen eller i naturskønne omgivelser hos Mindfulness i Naturen
 
Kontakt mig gratis og uforpligtende for pris. Jeg tilrettelægger også gerne et forløb skræddersyet til Jeres behov!
 
 
Kontakt mig HER eller ring på telefon: 26 24 28 32

Mindfulness og livsstil

ACCEPT
TRIVSEL
NÆRVÆR
TEAMWORK
LIVSKVALITET
ØGET SUNDHED
KROPSBEVIDSTHED
STRESS REDUKTION
STYRKET SELVOPFATTELSE
 
Dette er blot nogle af de gavnlige effekter ved en livsstil præget af mindfulnesstræning.
 
Gennem mindfulness og nærværsøvelser, får du mulighed for at finde ro i hverdagen, med mere energi og overskud til følge. Du får øget kontrol og bevidsthed med dit eget liv, og styrker din selvaccept og selvopfattelse. Hvad livet end byder, handler det om, at møde dig selv og dine udfordringer med accept og venlighed, og en følelse af egenkontrol, hvilket vil have direkte indflydelse på din livskvalitet. Stress og stresssignaler er en naturlig del af vores liv, men hvordan du handler på disse påvirkninger, har stor indflydelse på din fysiske og psykiske sundhed.
Ved hjælp af mindfulness teknikker kan du lære, at blive mere åben og lydhør over for dig selv og dine omgivelser. Derudover er det bevist, at der er en lang række fysiske og psykiske fordele, samt øget sundhed og velvære forbundet med en livsstil præget af mindfulness, ro og meditation. 
Mindfulness i Naturen  | Tlf.: 26 24 28 32